Bo på Hornåberg!

Bo på Hornåbergs Camping

Husvagn, husbil, tält eller kanske stuga? På Hornåbergs Camping finns plats för alla! Samtliga campingtomter ligger nära bad, servicehus och vår hemtrevliga servering. Den lilla campingen har ett bekvämt avstånd till samtliga av Hornåbergs aktiviteter.

Stugor

Hornåbergs Camping erbjuder trivsamma rödmålade stugor med två till fyra bäddar. Stugorna är belägna i den rogivande miljö som karaktäriserar området. Flera av stugorna har egna verandor. Samtliga stugor har ett bekvämt avstånd till allt på Hornåbergs Camping. Stugorna är möblerade med våningssängar, matbord och stolar och är utrustade med kylskåp, kaffebryggare och kokplattor. Det finns även en enklare köksutrustning. Täcke och kuddar finns i stugan. Medtag egna lakan (finns även att hyra).

Camping

Hornåbergs Camping är en liten trivsam oas. Den passar hela familjen. Anläggningen präglas av en alldeles speciell atmosfär! Samtliga platser ligger nära till servicehus, bad och reception. På Hornåbergs Camping kan du själv välja om du vill bo nära vattnet, i händelsernas centrum eller kanske lite mer avskilt. Här på Hornåberg finns en plats för alla!

Säsongsplats

Hornåbergs Camping erbjuder även säsongsplats. Campingen öppnar 1 maj och säsongen avslutas 30 september.

Karta över området

Karta över området